ツP A R A D I S E
AboutLinksSweetLoveEntries

________________________________________________________________________________________
Saturday, 2 June 2012 | 05:50 | 0 Atasinchi
Assalamualaikum :))

Okeyokey. Aku ada keluarga baru. Aku happy dengan dieorang. Walaupon baru kenal ^^, kan2.
Tade gamba lah nak share. Dieorang belum upload. T lah aku share. :)

Dieorang semua hari ini pergi Tangkak. Best nye. Hmm , ingat nak pegi. Tapi tade transpot pulakk . :'|
Kalau tak dah lama aku join mandi air terjun. Waaaaa! Sedihh meyhhh.!
Hope korang enjoys kat sane. :)
Keep smiling okeyyy!

                           Awakk, sorryyyyyy. Kite mintak maaf

Tolong jangan kacau hidup MAMA aku dan Aku. Terima kasihh cantikkkk! :)


 Setiap yang berlaku ada hikmahnye. So, tempuhinya dengan penuh ketabahan dan kesabaran. Jangan fikir diri tuhh sempurna yea.! Setiap insan tu tak lepas dari melakukan kesilapan. Yeahhhh! ILOVEYOU ^^,

Okey! Bye. Sayang, ILOVEYOU <3

Assalamualaikum cintaaa ! lolz

Labels:

PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Hidup seperti pelangi. Ada warna kegembiraan, ada ewarna kesedihan. Jadi pelangi memang RARE! Dia tak muncul selalu. Tapi, bila muncul semua orang memuji kecantikannya :')
A D D I N S Y A
_______________________________________
◕ Shout Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕


// Noktah Cinta ♥
_______________________________________
◕ Blue Birdd :3 ◕

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google