ツP A R A D I S E
AboutLinksSweetLoveEntries

________________________________________________________________________________________
Friday, 26 August 2011 | 22:03 | 0 Atasinchi
post kali nihh , nak bagi tau result pekse akuhh yg tak seberapa berbnding dengan kawan2 akuhh yg laen , setelah otak akuhh memerah segale ape yg akuhh blajar , akherny ak dapat 3A5B1C , huhu , trok kan , haihh , ==' ape nak jadi nihh ? kan2 ? kawan2 akuhh yg laen sumer hebat , tapi akuhh ? hhuhuhu , 
hah ! nak tau tak , nih aku lukis time blaja ? <takyah    caye , kancil jehh , hehe >
 cantek tak akuh 'LUKIS' , hehe , cantik kan ?
ok lhh , papai , nak g tolong mak kmaz umah , hehe , dah nak raye lh ktekan . hehe , assalamualaikum ,
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Hidup seperti pelangi. Ada warna kegembiraan, ada ewarna kesedihan. Jadi pelangi memang RARE! Dia tak muncul selalu. Tapi, bila muncul semua orang memuji kecantikannya :')
A D D I N S Y A
_______________________________________
◕ Shout Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕


// Noktah Cinta ♥
_______________________________________
◕ Blue Birdd :3 ◕

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google