ツP A R A D I S E
AboutLinksSweetLoveEntries

________________________________________________________________________________________
Sunday, 28 August 2011 | 20:50 | 0 Atasinchi
hehe , setelah bertaon2 aku mcg , bawu hari nihh balas , nihh nak marah nihh , hahaha , tak de lhh , act , hepy sangat tau abg balas mcg adekk , hehe , hurm , izyan tau , bukan owg laenn nihh , jgan salah pham kyh , hehe , aryy uhh sebelom cuti  pasing kat kak rabiatul kad raye sohh bagii at izyan , yes ! die dah dapat dah kad uhh , abg kate baju raye abg colour meron , act abg kate abg tak tau pon colour ap an , bli last minute lhh katekan , hehe , adekk rinduu abgg !!!! haha , raye datng umah tau3 , 
pic edit kamihh , lawa tak ? hee ~
 sekarang dah kat kampungg , dah lhh nombor celcom trtinggal kat umahh , susah tau nak mcg abgg , hehe , tape2 , nombor mak ade , hehe , ;)
di kesempatan inihh , saye SITI NURUL SYAFIQA BINTI MUSA ingin mohon ampun dan maaf jika ade melakukan silap o salah , tak kire secara sengaja atau tak kepada semue yang mengenali saye , SELAMAT HARI RAYE , MAAF ZAHIR DAN BATIN , :)
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Hidup seperti pelangi. Ada warna kegembiraan, ada ewarna kesedihan. Jadi pelangi memang RARE! Dia tak muncul selalu. Tapi, bila muncul semua orang memuji kecantikannya :')
A D D I N S Y A
_______________________________________
◕ Shout Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕


// Noktah Cinta ♥
_______________________________________
◕ Blue Birdd :3 ◕

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google