ツP A R A D I S E
AboutLinksSweetLoveEntries

________________________________________________________________________________________
Friday, 26 August 2011 | 17:08 | 0 Atasinchi
raye semaken hampir , ramadhan bile lhh lgihh nak jumpe , harap2 tahun depan dapat lhh jumpe , insyAllah , kalau dipanjang kan umur lgihh , post klihh nihh sempena hari raye yang bakal menjelang ,akuh nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA , MAAF ZAHIR DAN BATIN , akuh mntak maaf klau ade wat salah kat korag sumer , segala perbuatan 'TER' yg akuh buat kat korang , same ad sengaje atau tak , lgih kat budak DORM5 AL-AMANAH , especially for my MUMMY , NAJWA ALEA , hehe , mama , selamat hari raye , 4 all my fwenz , raye jmpot dtg umahh ehh , aku tunggu korang sumehh , sayang korang , lgih2 SAYAINKA , eja , medan , sumehh lhh , hahhahahha , LOL
ikhlas :SITI NURUL SYAFIKA ,
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Hidup seperti pelangi. Ada warna kegembiraan, ada ewarna kesedihan. Jadi pelangi memang RARE! Dia tak muncul selalu. Tapi, bila muncul semua orang memuji kecantikannya :')
A D D I N S Y A
_______________________________________
◕ Shout Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕


// Noktah Cinta ♥
_______________________________________
◕ Blue Birdd :3 ◕

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google