ツP A R A D I S E
AboutLinksSweetLoveEntries

________________________________________________________________________________________
Friday, 19 August 2011 | 21:09 | 0 Atasinchi
ok lh , sye mmg tk brani nak ckp dpan2 nan akak , sye nih junior , akak ue SENIOR , ok lh , MAAF , tanak gadoh2 , tutup kes , takan NGUMPAT o ape2 agy kat FB o BLOG , 


mood raye dah semakin hampir , kan3 , takyah tengok kat luar , tengok kat umah saye je pon dah cukop , mak dah sibuk2 nak buat KUEH RAYE , dah sibok nak kemas itu , kemas ini , huh !! penat lh tengok , hahahhaha , sebenarnye malas nak tolong , hahahha , ntah nak jadi anak dara ap lorh , hehe , :p


dah nak dekat raye nih kan , so , nak mintak maaf lh kalau ad wat salah o ape2 je lah , serius nih , rase bersalah lh dekat korang2 sumer , terutama ang read this blog , n kawan2 terdekat , SHAFIRA ATTASHA , NURUL AIN MAZLAN  , NUR HIDAYAH , saya sayang korang , huhu , <3


saya rinduuu kitaaa yg dulu , huhu , <3 miss a lot , huhu ,



harap2 , kitaa kawan sampai mati ae , mmuuahhhh , sayang korang <3

PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Hidup seperti pelangi. Ada warna kegembiraan, ada ewarna kesedihan. Jadi pelangi memang RARE! Dia tak muncul selalu. Tapi, bila muncul semua orang memuji kecantikannya :')
A D D I N S Y A
_______________________________________
◕ Shout Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕


// Noktah Cinta ♥
_______________________________________
◕ Blue Birdd :3 ◕

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google