ツP A R A D I S E
AboutLinksSweetLoveEntries

________________________________________________________________________________________
Wednesday, 22 August 2012 | 08:51 | 0 Atasinchi
Assalamualaikum :)

HAHA.Ternyata kegedikan aku terserlah.
Peduli hape aku kau nak kate aku ape.
Ade aku susahkan kau? :p
Jealous cakap XD


Ini budak yang mmbuat kegedikan aku terserlah XD ILY<3

Okay, aku kalau cite psal ini budak, 
manyak excited woahhhhhhhhhhh!
Kalau lah rumah aku dengan rumah si Tahir tuh dekat,
hari2 aku pergi sebab nak tgok budak ni. *tapi,Alia kan dtg time cuti jew --'
Aku mmg teringin gila nak jumpa ini budak.
Satu hari nnti kyhh. Amin.

Dear Alia Batrisya, be a good daughter. Don't naughty okay. I always love you sayangg. Tak tipu! XD
Tahir, selalu buat aku jealous. MENYAMPAH -..-


I hope it will become true. InsyALLAH :D
Kbabai.

Always love Alia sanad2 :p
IKAJERRRRRRRRRRRRRR<3

Labels:

PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Hidup seperti pelangi. Ada warna kegembiraan, ada ewarna kesedihan. Jadi pelangi memang RARE! Dia tak muncul selalu. Tapi, bila muncul semua orang memuji kecantikannya :')
A D D I N S Y A
_______________________________________
◕ Shout Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕


// Noktah Cinta ♥
_______________________________________
◕ Blue Birdd :3 ◕

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google