ツP A R A D I S E
AboutLinksSweetLoveEntries

________________________________________________________________________________________
Saturday, 31 March 2012 | 23:29 | 0 Atasinchi

Assalamulaikum.
Aku lagi berape minit dah nak blahh dari rumah.
Going to hostel sweet hostel. XD
Ohhh, S***! Dam* ! HAHA.
Goodbye rumah ku. 
Beberapa buln agaknye aku ta balek.
Mesti belog aku akan berhabuk.
Dan PMR semakin Hampir!

Ika,, wake up! :))
9A 9A 9A 9A 9A ! Amin.


Awakkk, tak lame lagi dah anniversarry one month.
ta sabar nak tunggu 9/4 nih kan? ;)
hmmm , dah fikir dah nak belikan awak ape.
Tapi, biase2 je lahh .
Cause saya masih budak sekolah XD

Okeyhhh, chau cin cau.
P/s; aku malas nak kemas brg. Ade org nak tolong kemaskan ? Nnti aku bayar upah XD

Labels:

PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Hidup seperti pelangi. Ada warna kegembiraan, ada ewarna kesedihan. Jadi pelangi memang RARE! Dia tak muncul selalu. Tapi, bila muncul semua orang memuji kecantikannya :')
A D D I N S Y A
_______________________________________
◕ Shout Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕


// Noktah Cinta ♥
_______________________________________
◕ Blue Birdd :3 ◕

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google