ツP A R A D I S E
AboutLinksSweetLoveEntries

________________________________________________________________________________________
Friday, 23 November 2012 | 21:52 | 0 Atasinchi
Assalamualaikum :)

  
#MalaysiaSaySorryToGaza #MalaysiaSaySorryToGaza #MalaysiaSaySorryToGaza
#MalaysiaSaySorryToGaza #MalaysiaSaySorryToGaza #MalaysiaSaySorryToGaza

We are not strong to help you :\





 
Sanggup backup k-pop sampai naik trending.Tapi kalau Al-quran kna bakar awat x nk backup sampai naik trending plk?
Nak sangat jadi orang Korea sampai tanak mengaku MALAYSIAN. Boleh blah laa. Malaysia pon tanak lah ada rakyat macam kau.

Okay , stop story about that. Aku really excited nak pergi Langkawi. HAHA . Bertambah-tambah excited bila baca post pasal Cik Puan Bunga. HAHA . Excited!! X) Coklatt ! Nyum nyum :DD
And lagi satu excited! Lagenda Budak Setan2. Hehe~
Sejak cuti nie, memang aku takde keje. Kebosanan woahh. Tuh yang ngacau orang jehh. HAHA.




Zulaikha Atyra ; Teruja aku bila ada orang rindu aku. ahaha. ;)

Dah , tanak cite pepanjang. Babaii ;))

#MalaysiaSaySorryToGaza,
Ikajer

PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Hidup seperti pelangi. Ada warna kegembiraan, ada ewarna kesedihan. Jadi pelangi memang RARE! Dia tak muncul selalu. Tapi, bila muncul semua orang memuji kecantikannya :')
A D D I N S Y A
_______________________________________
◕ Shout Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕


// Noktah Cinta ♥
_______________________________________
◕ Blue Birdd :3 ◕

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google