ツP A R A D I S E
AboutLinksSweetLoveEntries

________________________________________________________________________________________
Tuesday, 27 December 2011 | 07:13 | 0 Atasinchi
Assalamualaikum.
Korang nak tau ? ape yg aku hilanh tuh . Hm , aku kehilangan best friend aku . Means die dah pindah . dah tak satu skola . dah tak satu dorm , n dah tak satu asrama . :((
whyy ? hm , because die dah pindah pegi Melaka . hoho ~ :((

Last snap ! hoho ~ lepas nih mesti dah tak dapat nak amek gamba same2 lagi . :(
Just smile ! Life must go on .
btw , aku tanak KAU lahhhhhhhhhhhhhh !
Berambus dari hidup aku gilaaaaaa !
<yg ni tade kena mengena nan my best friends>
Saket hatiiiii ! Blah dulu ! Tata ~ gonna miss you all ! ;D 
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Hidup seperti pelangi. Ada warna kegembiraan, ada ewarna kesedihan. Jadi pelangi memang RARE! Dia tak muncul selalu. Tapi, bila muncul semua orang memuji kecantikannya :')
A D D I N S Y A
_______________________________________
◕ Shout Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕


// Noktah Cinta ♥
_______________________________________
◕ Blue Birdd :3 ◕

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google