ツP A R A D I S E
AboutLinksSweetLoveEntries

________________________________________________________________________________________
Friday, 5 August 2011 | 06:36 | 0 Atasinchi
idup aku ceria di hostel kesayangan ku . AL-FARABI . hehe . S.I (sumber inspirasi) aku kat oztel pak cik . baru nak rase bahagie usha pak cik . tapi . huhu . siyez wei . aku jelez nak mati nan koe . btw . tengs r wei . coz wat aku sedar diri . jangan syok sendiri . kalau kau bace blog aku nie jangan touching tau beb . korang nak tau tak pak cik nie sape . ok . aku bagi korang tengok la pic nye . tak de la korang tertanye2 an .
soey la . aku terpaksa kaburkan . untuk keselamatan dunia n akhirat . huhu . sape2 jangan tertouching ae . :) smile .
nie citer best pasal PERMATA ATIQAH . membe aku sowang nie da maju beb . terbaek la .hehe . atie aku harap . die boleh jage koe ek . pikir masak2 tau . hehe . nie pic permata atiqah . hehe .
boo same medan . hhahhahaha . cover cun la katekan . bak kate GANYOT . hahahahhaha
post ikhlas dari : cik ika jer .

 
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Hidup seperti pelangi. Ada warna kegembiraan, ada ewarna kesedihan. Jadi pelangi memang RARE! Dia tak muncul selalu. Tapi, bila muncul semua orang memuji kecantikannya :')
A D D I N S Y A
_______________________________________
◕ Shout Here ◕


_______________________________________
◕ Sing Along ◕


// Noktah Cinta ♥
_______________________________________
◕ Blue Birdd :3 ◕

_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google